ДНЕС

Бившият шеф на Гранична полиция от времето на Цветанов протестира с тези, които разследваше за престъпления! Скандал!

Куцо, кьораво и сакато реши да се реабилитира пред “Отровното трио”, надничарите от „Дай, България“ и хората на Мая Манолова. На все по оредяващия протест в столицата бе забелязан, острието на президента Първанов и бивш шеф на Гранична полиция, Валери Григоров.

Същия беше изгонен от системата, заради съмнения в зависимости и корупция, а от известно време се подвизава като коментатор на каишка в медиите на ДС величието Агент Академик, известен днес като Огнян Стефанов.

Същият е чут да говори с един протестиращите – “коя врата на бившия партиен дом до къде води. Вместо да вика с другите, Валери Мишлето както е известен в системата, коментирал с другите протестъри дали вратата срещу МС е за зала България. Другите му терзания били дали тази на паркинга срещу БНБ е служебен вход на Дондуков и е официалния вход”. Не е чут целия разговор, но става ясно нивото и биографията на “оставкаджиите”. Старото палто явно пак цели да се закачи някъде и протестите са идеалната схема за това. Такива ли трябва да бъдат лицата на протеста???

Валери Григоров разследваше протестиращите преди време, сега е един от тях!!!

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top